Back

WFGA801619VMQ wasmachine

599,00

A

De Hisense WFGA801619VMQ wasmachine is onderdeel van de Advanced serie. Met een vulgewicht van 8kg, extra grote deuropening, maximaal 1600 toeren en 14 wasprogramma’s, waaronder een met stoomtechnologie die 99,9% van de bacteriën verwijdert, is deze wasmachine voorzien van alle nodige gemakken. En met zijn energieklasse A en de mogelijkheid tot Dose Assist bij het toevoegen van wasmiddel, is de wasmachine ook nog eens enorm zuinig.

De Auto Wash-functie zet de machine met één druk op de knop in de perfecte stand. Vergeten iets toe te voegen? Bij deze machine is dat met de functie Pause & Add verleden tijd. De wasmachines van Hisense zijn gebouwd om lang mee te gaan en geven je, samen met 5 jaar garantie, zekerheid.

Artikelnummer: 3838782605710 Categorie:
KOOP NU
Kenmerken
Bacterie- en kreukvrije kleding

Allergy Steam

Allergy Steam verwijdert 99,9% van de bacteriën, samen met de meeste allergenen zoals huisstofmijt en huidschilfers. Stomen reinigt je wasgoed grondig, maar zorgt ook voor aanzienlijk minder kreukels en vouwen na het wassen.
Nooit meer iets vergeten bij je was

Pause & Add

Met deze zeer handige oplossing kun je het wasprogramma eenvoudig onderbreken en snel kleding toevoegen aan je was of ongewenste items eruit halen.
Altijd een schone trommel

Drum Clean

Drum Clean met het speciale stoomprogramma voorkomt geur- en schimmelvorming, waardoor de prestatie van je wasmachine intact blijft. Hoge temperatuur en extra water verwijderen al het vuil, gevolgd door stoom die het werk afmaakt door het oppervlak voorzichtig te ontsmetten. Een schone wasmachine zorgt ervoor dat je kleding altijd fris en schoon is.
Stille uitvoering

Duurzame Inverter Motor

Deze krachtige motor is voorzien van de nieuwste technieken en is daarmee uiterst efficiënt en zorgt voor betere reinigingseffecten. Het bespaart ook energie en produceert minder geluid.
Minder strijken

Anti-kreuk

Automatische trommelrotatie houdt je natte wasgoed luchtig met minder kreukels, zelfs nadat de wascyclus is afgelopen. Als je de anti-kreukfunctie samen met een normaal programma activeert, draait de trommel na de voltooide cyclus nog twee uur lang elke minuut. Dit minimaliseert kreukels, waardoor jouw net gewassen wasgoed zacht en kreukvrij blijft.
Perfect zachte en schone kleding

Steam Mix

Met de Steam Mix-functie aan het einde van het wasprogramma wordt je kleding grondig gereinigd. Hierdoor blijft je wasgoed zacht zonder dat er wasverzachter nodig is. Het resultaat: je kleding is fris en hoeft nauwelijks gestreken te worden.
Altijd precies de juiste hoeveelheid wasmiddel

Dose assist

Laat Dose Assist de optimale hoeveelheid wasmiddel voor je was bepalen. De machine weegt de was om ervoor te zorgen dat je het wasmiddel op de meest economische en milieuvriendelijke manier gebruikt. Op deze manier gebruik je nooit meer te veel of te weinig wasmiddel.
Altijd schone kleren

Auto mode

Dit programma is ontworpen om de cyclus perfect af te stemmen op de hoeveelheid en het type kleding in van je was, ongeacht het materiaal.
Dat staat als een huis

Stabiele machine

Dankzij de extra stabiele behuizing en speciaal ontworpen zijwanden trilt of beweegt deze wasmachine niet. Effectiever draaien en minder trillingen betekent minder beweging en minder geluid.
Eenvoudig was in- en uitladen

Grote deuropening

Hisense wasmachines hebben een van de grootste deuropeningen. Super eenvoudig en handig voor het in- en uitladen van de machine. De machine heeft een opening van 34 cm breed met een deur die opent tot een hoek van 180 graden.
Wassen zonder onderbrekingen

Kinderslot

Door op een speciale toetsencombinatie te drukken, kun je het bedieningspaneel vergrendelen, zodat de instellingen tijdens het wasprogramma niet kunnen wijzigen.

5 jaar garantie

Op je Hisense wasmachine zit standaard 2 jaar garantie. Registreer je wasmachine binnen 30 dagen voor 3 jaar extra garantie.
Specificaties
EAN

3838782605710

Energieklasse

A

Energieverbruik per 100 cycli (kWh)

46

Type wasmachine

Voorlader

Vulgewicht (kg)

8 kg

Maximaal aantal toeren

1600

Geluidsniveau

77

Geluidsklasse

C

Aantal programma's

14

Soorten programma's

Automatisch, Allergie stoom, Overhemden, Eco 40-60, Centrifugeren, Spoel & Impregneren, Trommelreiniging, Katoen donkere was, Bonte was, Witte was, Mix, Wol, Power Wash 59', Opfrissen Stoom

Restvochtpercentage (%)

44

Waterverbruik per cyclus (l)

42

Diameter vulopening (cm)

34

Dose Assist

Ja

Elektronisch waterslot

Ja

Startuitstel

Ja, 1-24 uur

Eindsignaal

Ja

Type eindsignaal

Geluid en licht

Resttijd indicatie

Ja

Display

LED display

Soort bediening

Draaiknop, touchscreen

Taal bedieningspaneel

Nederlands

Trommelverlichting

Nee

Kinderbeveiliging

Ja

Tussentijds was toevoegen

Ja

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal kuip

Fibertech

Materiaal trommel

RVS

Materiaal scharnier

Metaal

Zelfreinigende wasmiddellade

Nee

Waterbeveiliging

Ja

Type Waterbeveiliging

Bodemsensor

Inverter Motor

Ja

Beladingssensor

Nee

Stoomfuncties

Verminderen van strijkwerk, programma opfrissen met stoom, hygiënisch stomen

Snelwasprogramma

Ja

Afmetingen (HxBxD in cm)

85x60x61

Gewicht (kg)

77,1

Draairichting deur

Links

Omdraaibare deur

Nee

Kleur

Wit

Lengte afvoerslang (cm)

140

Lengte aanvoerslang (cm)

150

Afkoppelbare afvoerslang

Nee

Afkoppelbare aanvoerslang

Nee

Methode waterafvoer

Afvoerpomp

Lengte stroomkabel (cm)

150

Downloads

Handleiding

EU datablad

Energielabel

Klanten Reviews

/ 8,3 Gemiddelde beoordeling (3 totaal)
Wasresultaat
Mogelijkheden
Gebruiksgemak
Vormgeving
Duurzaamheid
Schrijf een review
  • Marri op 17 mei 2022

    Ik heb deze wasmachine gekocht omdat mijn andere kapot was en gekozen voor een Hisense omdat deze alle bekende merken ineen hebben met de betrouwbare achtergrond. Het heeft alle programma's die nodig zijn en is eenvoudig in gebruik wat ik het belangrijkste vind.

  • Elisa888 op 13 mei 2022

    Het model ziet er supersonisch uit en het gebruiksgemak is groot. De cijfers zijn heel makkelijk te lezen. Na het wassen waren de kleren en het witgoed heel goed schoon en zonder kreukels. En ook zacht. Je kunt kiezen voor veel verschillende energiezuinige programma's. Het hoge toerental zorgt ervoor dat kleding gauw droog is na ophangen.

  • k**d@z**o.nl op 20 april 2022

    Wij hebben deze machine pas. Klinkt goed. Weinig lawaai. Grote was moet nog komen.