Ontdek de volgende generatie entertainment. Hisense televisies combineren de nieuwste technologie met een adembenemend design. Elke Hisense televisie is 4K Ultra HD. Hierdoor kan je genieten van een waanzinnig scherp en gedetailleerd beeld en briljante kleuren. Precies dat waar het om gaat bij een TV. De hoogst mogelijke beeldkwaliteit met de nieuwste technieken. Beschikbaar in diverse beeldformaten.

Twijfel je welke televisie het beste bij jou past? Maak gebruik van onze handige keuzehulp!

 

Toont alle 2 resultaten

Show sidebar

Hisense 100L5F-B12 Laser TV

Ontdek de ultieme laser tv met de 100L5F-B12. Een projectiediagonaal van maar liefst 100 inch! Uiteraard in 4K Ultra-HD beeldkwaliteit en voorzien van maximale innovaties op het gebied van beeld en geluid. Deze laser tv is dankzij de ultrakorte projector eenvoudig te plaatsen. Ervaar de mogelijkheden en kwaliteit van Hisense laser tv!

3.999,00
KOOP NU

Hisense 100L9G-B12 Laser TV

Maak kennis met de nieuwe 100L9G Laser TV van Hisense. Deze Laser TV, met een helderheid van 3000 lumen, is uitgerust met een TriChroma Laser Engine die gebruik maakt van zuivere rode, groene en blauwe lasers. Dit zorgt voor een groter kleurbereik met natuurlijke en levensechte beelden. Vergeet ingewikkelde, grote scherminstallaties, de Hisense Laser TV maakt gebruik van een dun en lichtgewicht scherm om adembenemende 4K Ultra HD-resolutie weer te geven.

De Laser TV wordt geleverd met een 100 inch hard Ambient Light Rejecting scherm. Dit zorgt voor hogere helderheid, zo kun je ook overdag genieten van je favoriete films en series via het Smart TV platform VIDAA U6. Daarnaast is de L9G Laser TV uitgerust met 40 watt Dolby Atmos® geluid, 4K resolutie, HDR10 en filmmaker modus. Dankzij de ultrakorte projector, die op slechts 30,3 cm afstand van de wand staat, kun je deze Laser TV eenvoudig plaatsen in iedere gewenste ruimte. Met de nieuwste L9G Laser TV van Hisense haalt de consument het grootste kleurbereik, de beste features en de échte bioscoopervaring in huis!

4.999,00
KOOP NU