Hi, wij zijn Hisense Nederland

Je kent ons misschien nog niet, maar daar komt verandering in!

Ons verhaal

Wij zijn een Chinees hightech bedrijf, opgericht in 1969. We behoren tot de grootste fabrikanten van flatscreen-tv’s, huishoudelijke apparaten (koelkast / vriezer, keukenapparatuur) en airconditioning, mobiele apparaten en entertainment-elektronica ter wereld.

Als bedrijf investeren we voortdurend in onderzoek en technologische ontwikkeling. Met een internationaal team van ongeveer 69.000 medewerkers hebben we een sterke visie: optimale klanttevredenheid door een sterke prijs-kwaliteit verhouding en een goede service, zowel voor de consument als voor onze dealers.

We hebben 17 productie- en 14 R&D-centra over de hele wereld en dochterondernemingen in Europa, Noord-Amerika, Australië, Afrika en Zuidoost-Azië. Momenteel zijn onze producten verkrijgbaar in meer dan 130 landen. Hisense Europe is gevestigd in Düsseldorf. Hier is ook het Europese onderzoeks- en ontwikkelingscentrum gevestigd.

Technologie is onze passie. Echter, wij geloven dat technologie pas echt innovatief is, als het toegankelijk is voor iedereen. Als het zorgt dat producten makkelijker zijn in het gebruik en ze je leven aangenamer maken. Het gaat niet om wat het is; het gaat over wat het doet.

We zijn trots op onze producten en ons merk. En om dat aan iedereen te laten weten sponseren we toonaangevende sportevenementen. We waren de eerste Chinese sponsor van de UEFA tijdens het Europees kampioenschap voetbal in Frankrijk 2016. Ook tijdens het WK voetbal 2018 in Rusland zul je onze naam voorbij zien komen op de boardings.

Sinds juni 2017 zijn we ook te koop in Nederland. We zijn begonnen met koel-vries combinaties. Daarna is het assortiment uitgebreid met wasmachines, TV’s en smartphones. Hisense wordt in Nederland vertegenwoordigd door Quantis Electronics in Eindhoven.

Hi, wij zijn Hisense en we vinden het leuk om kennis met je te maken.

Onze verkooppartners

Onze partners hebben we met zorg geselecteerd. Hisense producten vind je niet op elke hoek van de straat. Onze partners zijn sterk in advies, levering en service. Dat geeft jou een vertrouwd gevoel!

ElectroWorld
Expert logo
EP logo
Coolblue logo
Mediamarkt

Op de hoogte blijven van het laatste Hisense nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief