Hi, wij zijn Hisense

Wij zijn een hightech bedrijf, opgericht in 1969. We behoren tot de grootste fabrikanten van flatscreen-tv’s en koel-vriescombinaties wereldwijd.

Als bedrijf investeren we voortdurend in onderzoek en technologische ontwikkeling. Met een internationaal team van ruim 90.000 medewerkers hebben we een sterke visie: optimale klanttevredenheid door een sterke prijs-kwaliteit verhouding en een goede service, zowel voor de consument als voor onze dealers.

We hebben 17 productie- en 14 R&D-centra over de hele wereld en dochterondernemingen in Europa, Noord-Amerika, Australië, Afrika en Zuidoost-Azië. Momenteel zijn onze producten verkrijgbaar in meer dan 160 landen. Hisense Europe is gevestigd in Düsseldorf. Hier is ook het Europese onderzoeks- en ontwikkelingscentrum gevestigd.

Technologie is
onze passie

Echter, wij geloven dat technologie pas echt innovatief is, als het toegankelijk is voor iedereen. Als het zorgt dat producten makkelijker zijn in het gebruik en ze je leven aangenamer maken. Het gaat niet om wat het is; het gaat over wat het doet.

We zijn trots op onze producten en ons merk

En om dat aan iedereen te laten weten sponsoren we toonaangevende sportevenementen. De afgelopen jaren waren we hoofdsponsor van onder andere het EK voetbal 2016 in Frankrijk en het WK 2018 in Rusland. Wellicht heb je Hisense voorbij zien komen op de boarding langs het veld.

Na het succesvolle EURO2020 EK voetbaltoernooi, is Hisense in 2022 hoofdsponsor van één van de grootste sportevenementen wereldwijd: het WK voetbal in Qatar.

Hisense WK2022

Vertegenwoordigd door
ATAG Benelux

Sinds juni 2017 zijn we ook te koop in Nederland. We zijn begonnen met koel-vriescombinaties. Daarna is het assortiment uitgebreid met tv’s. Hisense wordt in Nederland vertegenwoordigd door ATAG Benelux in Duiven.