Hisense UEFA tv app
Nieuws

Hisense brengt eind 2020 UEFA.tv naar miljoenen kijkers

Op woensdag 10 juni kondigde de UEFA aan dat Hisense, UEFA’S officiële sponsor, de UEFA.tv OTT app naar een nieuw publiek van wereldwijde voetbalfans gaat brengen met de lancering op Hisense televisies.

Vanaf bovenstaande is de UEFA.tv app beschikbaar op Hisense televisies in Europa door hun VIDAA Smart TV systeem, die daarna ook buiten Europa wordt ingezet in de komende maanden. Aan het eind van het jaar wil Hisense zorgen dat de UEFA.tv app beschikbaar is op miljoenen televisies.

Guy Laurent Epstein, UEFA marketing: “Samenwerken met Hisense, UEFA’s officiële sponsor, om Hisense Smart televisies van de UEFA.tv app te voorzien is een fantastische combinatie. UEFA is verheugd om door te gaan met geweldige videocontent van onze wedstrijden naar alle fans te brengen en we zien er naar uit om dit nieuwe publiek te vermaken met het eerste Smart tv platform met UEFA.tv”.

UEFA.tv. Altijd voetbal. Altijd aan.

Hisense kijkers met toegang tot de UEFA.tv app kunnen genieten van een grote selectie on-demand video content inclusief herhalingen van wedstrijden, highlights, magazine show programmering, speler functies en veel meer van UEFA’s competities.
De kijkers hebben ook toegang tot de beste content van UEFA’s historische video archief in de vorm van klassieke confrontaties, legendarische spelers en meeslepende voetbalverhalen.

Gedurende de maanden juni en juli zal UEFA.tv de beste UEFA EURO momenten vieren met de meest fenomenale wedstrijdherhalingen, “Op deze dag” functie, historische EURO goals, samengestelde playlists en nog meer.

Toegang

Hisense klanten kunnen zich gratis inschrijven voor UEFA.tv via een simpel registratieproces in de app, terwijl mensen met een bestaand EUFA digitaal account enkel hoeven in te loggen met hun gebruikelijke inloggegevens.