Back

RF715N4AS1 – French Door

899,00

Hoeveel ruimte wil je hebben in je koel-vriescombinatie? Met zijn totale inhoud van 528 liter biedt de RF715 heel veel ruimte voor een aantrekkelijke prijs. De handige grote vriezer is verdeeld in twee handige schuiflades, waardoor je makkelijk bij je producten kunt. In de brede koellade met vochtreguleringsfunctie blijven producten extra lang vers. No Frost, Multi Air Flow en Dual-Tech cooling maken de RF715 helemaal compleet.

koop via onze partners

Artikelnummer: 6921727031808 Categorie:
Kenmerken

No frost, nooit meer ontdooien

De No Frost technologie zorgt ervoor dat jij je vriezer niet meer hoeft te ontdooien. Ideaal toch? Door een betere luchtcirculatie blijft de temperatuur in het vriesgedeelte overal gelijk. Omdat het vocht wordt afgevoerd uit de vriesruimte ontstaat er geen ijsvorming en hoef je de vriezer niet meer handmatig te ontdooien. Dat bespaart niet alleen energie, maar vooral ook tijd.

Multi Air Flow

Via de kleine luchtopeningen op elke plank zorgt het Multi Air Flow systeem er voor dat de koude lucht gelijkmatig wordt verdeeld over de koel- en diepvriesruimte. Je krijgt hierdoor een optimale temperatuurverdeling in de koelkast en vriesvak. Gevolg is dat je voedsel lekker lang vers blijft.

Dual-Tech Cooling, weg met die nare geurtjes

Dual-Tech Cooling zorgt voor twee gescheiden luchtstromen (1 in je koelkast en 1 in je vriesvak). Hierdoor wordt een optimaal vochtigheidsniveau gewaarborgd waardoor vers voedsel niet meer uitdroogt en langer vers blijft. Een ander voordeel is dat geur zich niet verspreidt over de verschillende compartimenten. Nare geurtjes in je koelkast of vriezer behoren daardoor tot het verleden.

Handige vriezer

Het vernuftige vriesgedeelte van de RF715 bevindt zich achter de grote vriesdeur. De vrieslades zijn voorzien van ladegeleiders waardoor je heel gemakkelijk toegang hebt tot je ingevroren producten.

Extra brede verslade

De speciale brede lade met vochtreguleringsfunctie houdt je vlees, vis, kaas of groente en fruit extra lang vers.

Vakantiemodus

De vakantiemodus is ook zo’n handige functie waar je niet direct aan denkt als je een koelkast koopt. Hiermee schakel je, als je op vakantie gaat, heel eenvoudig het koelgedeelte van de RF715 uit terwijl het vriesgedeelte blijft vriezen.

Fast Freeze / Fast Cooling

Fast Freeze is een ideale functie als je voedsel snel wil invriezen. De dubbele luchttoevoer in de vriesgedeelte zorgt ervoor dat de temperatuur snel daalt tot -25°. Hierdoor wordt de smaak behouden en bespaar je ook nog eens energie.

Fast Cooling doet eigenlijk hetzelfde maar dan in het koelkastgedeelte. Als je boodschappen in de koelkast legt zijn ze nog op kamertemperatuur. Fast cooling zorgt ervoor dat je producten snel gekoeld worden en daardoor langer vers blijven.

Soft Closing Door

De deur van de RF715 sluit automatisch als deze in een openingshoek staat van max. 5°. Deze handige zelfsluitende functie vermindert het wegstromen van koude lucht.

5 jaar garantie

Op je Hisense koelkast zit standaard 2 jaar garantie. Als je jouw koelkast registreert ontvang je van ons 3 jaar extra garantie. Dat geeft een veilig gevoel. Je kunt je koelkast registreren tot 3 maanden na aankoopdatum.
Specificaties
Netto inhoud koelkast (Liters)

Netto inhoud vriezer (liters)

Totaal netto inhoud (Liters)

Energieklasse

Energie consumptie (Kwh/jaar)

Vriezer rating

Maximale opslagtijd vriezer bij stroomuitval (uur)

Vriezer capaciteit vers voedsel (kg/24 uur)

Klimaat klasse (SN=10~32°C, N=16~32°C, ST=18~38°C, T=18~43°C)

Geluidsniveau (dB(A))

Voltage/frequentie

Certificaties ( CE / GS etc.)

Grip

Beschikbare kleuren

Extern Controlescherm

Ontdooien vriezer/koelkast (A=automatisch H=handmatig)

Controle systeem (E=electronisch H=handmatig)

No Frost Design (koelkast/vriezer)

Super koelen (koelkast)

Super vriezen (vriezer)

Multi Air Flow cooling

Dual Tech Cooling

Aanpasbare voet (voor / achter)

Makkelijk schoon te maken deurrubber

Open deur alarm

Veilig krasvrij glas

Vakantiemodus

LED licht

Schappen (aantal/type)

Crisperlade (Aantal /Kleur)

Brede koellade met vochtreguleringsfunctie

Binnenlicht

Eierhouder / Totaal aantal eieren

Opslagrek in de deur (aantal)

Softclosing deur

Vriezer: Lade(s)

Vriezer: Ijsblokjes bakje(s)

Afmetingen incl grip (bxdxh in mm)

Netto gewicht (kg)

Downloads

Specificatieblad