Back

RF540N4SBI2 French door koel-vriescombinatie

1.199,00

RF540N4SBI2 French door koel-vriescombinatie

1.199,00

E

Met deze bijzondere French door koel-vriescombinatie ben je van alle gemakken voorzien. Met zijn totale inhoud van 480 liter biedt de RF540N4BI2 heel veel ruimte voor een aantrekkelijke prijs. Dit model is onder andere voorzien van My Fresh Choice, een functie waarmee je de ruimte tussen het koel- en vriesgedeelte naar wens in kunt stellen tussen +5 en -18 graden. Ideaal wanneer je extra koel- of juist vriesruimte nodig hebt. De Metal-Tech Cooling achterwand in het koelgedeelte zorgt voor een gelijkmatige koeling en houdt kou beter vast. Hierdoor blijft de temperatuur constanter en bespaar je energie. De handige grote vriezer is verdeeld in twee schuiflades, waardoor je gemakkelijk bij je producten kunt. No-Frost, Multi Air Flow, Fast Freeze en Dual-Tech cooling maken dit model helemaal compleet.

Artikelnummer: 6921727044723 Categorie:
Koop via onze partners
Kenmerken

My Fresh Choice

My Fresh Choice is perfect wanneer je meer koel- of juist vriesruimte nodig hebt. Door deze technologie stel je het compartiment naar wens in tussen +5 en -18 graden, afgestemd op jouw wekelijkse boodschappen en behoeften.

Metal-Tech Cooling

De Metal-Tech Cooling achterwand in het koelgedeelte zorgt voor een gelijkmatige koeling en houdt kou beter vast. Hierdoor blijft de temperatuur constanter en bespaar je energie.

Dual-Tech Cooling

De Dual-Tech Cooling technologie zorgt voor twee gescheiden luchtstromen, één in het koelgedeelte en één in het vriesgedeelte, waardoor een optimaal vochtigheidsniveau wordt gewaarborgd. Hierdoor blijven verse producten langer vers en drogen ze minder snel uit. Daarnaast voorkomen deze luchtstromen dat nare geurtjes zich verspreiden over de verschillende compartimenten.

No-Frost, nooit meer ontdooien

De No-Frost technologie zorgt voor een betere luchtcirculatie waardoor de temperatuur in de hele koel-vriescombinatie gelijk is. Hierdoor heb je geen last meer van ijsvorming aan de boven- of zijkant van het vriesvak en wordt condensvorming in het koelgedeelte tegengegaan.

Fast Freeze

Fast Freeze zorgt voor het ultrasnel invriezen van producten. Door de dubbele luchttoevoer in het vriesgedeelte daalt de temperatuur in een mum van tijd tot -24°. Hiermee bespaar je niet alleen energie, ook de smaak van producten wordt beter behouden.

Multi Air Flow

Meerdere luchtventilatoren zorgen ervoor dat koude lucht gelijkmatig wordt verdeeld over de koel- en vriesruimte. Hierdoor is de temperatuur in de koel-vriescombinatie overal gelijk en herstelt deze sneller wanneer de deur open is geweest.

Handige vriezer

Door het vernuftige design van het vriesgedeelte heb je heel gemakkelijk toegang tot je ingevroren producten. Het vriesgedeelte bevindt zich als lades achter de grote vriesdeur en zijn voorzien van ladegeleiders.

5 jaar garantie

Op Hisense apparaten zit standaard 2 jaar garantie. Als je jouw Cross door koel-vriescombinatie binnen 30 dagen na aankoopdatum registreert op www.hisense.nl/garantie ontvang je van ons 3 jaar extra garantie. Dat geeft een veilig gevoel!
Specificaties
Categorie

French door

Kleur

RVS look

Totale inhoud

480 liter

Inhoud koelcompartiment

302 liter

Inhoud vriescompartiment

178 liter

Aantal deuren

2

Soft-close deur

Nee

Deurgreep

Greeploos

Deurprofiel

Vlak

Deurrubber eenvoudig te reinigen

Ja

Aantal legplateaus koelcompartiment

2

Materiaal legplateaus

Veiligheidsglas

Aantal deurbakken koelcompartiment

6

Flessenhouder

Ja

Aantal groentelades

3

Groentelade met luchtvochtigheidsregeling

Ja

0° Cooling Plus zone

Nee

Flessenrek

Nee

Aantal vrieslades

2

XXL vrieslade

Ja

Triple Tech Zone

Ja

My Fresh Choice

Instelbaar van 5 tot -20 °C

Thermostaat

Digitaal

Multi Air Flow

Ja

Dual-Tech cooling

Ja

Inverter compressor

Ja

Display

Digitaal LED display

Extern display

Nee, intern

Binnenverlichting

Ja, LED verlichting in koelcompartiment

Total No Frost

Ja

Super koelen

Ja

Super vriezen

Ja

Open deur alarm

Ja

Kinderbeveiliging

Nee

Vakantiemodus

Ja

Eierhouder

Ja

Ijsblokjeshouder

Ja

Energieklasse

E

Energieverbruik per jaar

310 kWh

Geluidsniveau

40 dB(A)

Klimaatklasse

SN-T (10-43 °C)

Steraanduiding vriescompartiment

****

Steraanduiding My Fresh Choice

**

Invriesvermogen per 24 uur

7 kg

Afmetingen excl. deurgreep (b×d×h)

794×706×1817 mm

Diepte bij geopende deur

1090 mm

Netto gewicht

111 kg

Verstelbare poten

Ja, aan voorzijde

Wieltjes

Ja, aan voor- en achterzijde

EAN

6921727044723

Downloads

Handleiding

Energielabel

Technisch datablad