Back

FCN312E30F – Koel-vriescombinatie

599,00

De energiezuinige Hisense FCN312 koel-vriescombinatie is een opvallende verschijning in je keuken. Multi Air Flow en de 0° Cooling lade zorgen ervoor dat je producten langer vers blijven. Ook deze koel-vriescombinatie beschikt over de No Frost technologie waardoor ontdooien tot het verleden hoort.

koop via onze partners

Artikelnummer: 6921727027665 Categorie:
Kenmerken

No frost, nooit meer ontdooien

Dankzij No Frost wordt ijsvorming aan de boven- of zijkant van je vriezer of vriesvak voorkomen. Door een betere luchtcirculatie blijft de temperatuur in het hele vriesgedeelte gelijk is. Daarnaast wordt vocht afgevoerd uit de vriesruimte. Resultaat; geen ijsvorming.

0° Cooling Plus

De Hisense FCN312 beschikt over een 0° Cooling Plus zone in je koelkastlade. De temperatuur is die lade wordt continu op ca. 0° gehouden. Ideaal om vis en vlees hygiënisch te bewaren vlak voordat je het gaat koken of bakken.

Multi Air Flow

Multi Air Flow zorgt ervoor dat meerdere luchtstromen de koude lucht gelijkmatig verdelen over de koel- en diepvriesruimte via de kleine luchtopeningen op elke plank. Hierdoor is de temperatuur in je koelkast overal gelijk en herstelt deze sneller als de deur open is geweest.

Fast Freeze

Met de Fast Freeze functie kun je voedsel ultra snel invriezen. Door de dubbele luchttoevoer in de vrieskist daalt de temperatuur in no-time tot -25°. Je bespaart daarmee niet alleen energie, je behoudt ook de smaak van de producten.

Vakantiemodus

Met de vakantiemodus schakel je heel eenvoudig het koelgedeelte van de FCN312 uit terwijl het vriesgedeelte blijft vriezen. Handig als je op vakantie gaat en energiebesparend.

Open deur alarm

Je kent het vast wel; je haalt iets uit de koelkast en vergeet per ongeluk om de deur te sluiten. Of de koelkastdeur is niet goed afgesloten. Dat is geen probleem meer dankzij het deuralarm op de FCN312. Een alarm waarschuwt je dat de deur nog openstaat. Handig en energiebesparend.

XXL Deurvak

Niets is zo vervelend als een deurvak in je koelkast waarin je geen grote flessen kunt plaatsen. Daarom heeft de Hisense een XXL Deurvak. Lekker makkelijk!

90° deur

Als je koelkast tegen een wand staat is het handig als je de deur toch 90° kunt openen. Het vernuftige design van de FCN312 maakt dit mogelijk. Hierdoor kun je al je boodschappen makkelijk inladen.

5 jaar garantie

Op je Hisense koel-vriescombinatie zit standaard 2 jaar garantie. Als je jouw koel-vriescombinatie registreert ontvang je van ons 3 jaar extra garantie. Dat geeft een veilig gevoel. Je kunt je koel-vriescombinatie registreren tot 3 maanden na aankoopdatum.
Specificaties
Netto inhoud koelkast (Liters)

Netto inhoud vriezer (liters)

Totaal netto inhoud (Liters)

Energieklasse

Energie consumptie (Kwh/jaar)

Energie consumptie (EN153) per 24u

Vriezer rating

Maximale opslagtijd vriezer bij stroomuitval (uur)

Vriezer capaciteit vers voedsel (kg/24 uur)

Klimaat klasse (SN=10~32°C, N=16~32°C, ST=18~38°C, T=18~43°C)

Geluidsniveau (dB(A))

Voltage/frequentie

Certificaties ( CE / GS etc.)

Grip

Beschikbare kleuren

Extern Controlescherm

Ontdooien vriezer/koelkast (A=automatisch H=handmatig)

Controle systeem (E=electronisch H=handmatig)

No Frost Design (koelkast/vriezer)

Super koelen (koelkast)

Super vriezen (vriezer)

Multi Air Flow cooling

Deur: 90° opening zonder overloop

0° Coolingzone

Dual Tech Cooling

Aanpasbare voet (voor / achter)

Makkelijk schoon te maken deurrubber

Veilig krasvrij glas

LED licht

Vakantiemodus

Verwisselbare deur

Open deur alarm

Controle display met LED

Eco

Schappen (aantal/type)

Crisperlade (Aantal /Kleur)

0° Cooling Plus lade

Binnenlicht

Eierhouder / Totaal aantal eieren

Opslagrek in de deur (aantal)

Vriezer: Lade(s)

Vriezer: Schappen (Aantal/type)

Afmetingen incl grip (bxdxh in mm)

Netto gewicht (kg)

Downloads

Specificatieblad