Onze koel-vriescombinaties zijn innovatieve producten om jouw leven aangenamer te maken. Wat dacht je van nooit meer je vriezer ontdooien, dankzij No-Frost. Of een ijs- en waterdispenser voor altijd gekoeld water, ijsblokjes en crushed ice. Wil je echt een blikvanger in je keuken? Kies dan één van onze royale Amerikaanse side-by-side koel-vriescombinaties. Maar ook aan de compacte keukens hebben we gedacht met slanke, stijlvolle modellen.

Toont alle 5 resultaten

Show sidebar

RL170D4AW2 – Tafelmodel

Beperkte ruimte in je keuken of op zoek naar een koelkast voor onder een aanrechtblad? Kies dan voor deze tafelmodel koelkast. Compact, maar met 137 liter inhoud nog altijd ruim genoeg voor heel wat tassen met boodschappen. Voorzien van drie glazen legplateaus, die op verschillende hoogtes ingezet kunnen worden. In de speciale Crisper Lade blijven groenten en fruit langer vers. Daarnaast is de RL170D4AW2 ook nog eens heel zuinig dankzij de A++ energieklasse.

RT267D4AD1 – Koelkast met vriezer boven

De Hisense RT267D4AD1 is een compacte koel-vriescombinatie die je gemakkelijk overal kunt plaatsen. Ideaal voor als je kleiner behuisd bent of als tweede koel-vrieskast. Uitgevoerd in een mooie zilver-grijze kleur. Gebruik je regelmatig een magnetron of kleine oventje? Dan plaats je die gewoon op de RT267. Zo bespaar je extra ruimte. Ondanks zijn kleine formaat heb je toch voldoende ruimte om al je producten vers te houden.

Liever een andere kleur? De RT267 is er ook een stijlvolle zwarte uitvoering.

koop via onze partners

RT267D4AB1 – Koelkast met vriezer boven

De Hisense RT267D4AB1 is een compacte koel-vriescombinatie die je gemakkelijk overal kunt plaatsen. Ideaal voor als je kleiner behuisd bent of als tweede koel-vrieskast. Uitgevoerd in een mooie zilver-grijze kleur. Gebruik je regelmatig een magnetron of kleine oventje? Dan plaats je die gewoon op de RT267. Zo bespaar je extra ruimte. Ondanks zijn kleine formaat heb je toch voldoende ruimte om al je producten vers te houden.

Liever een andere kleur? De RT267 is er ook een RVS look uitvoering.

koop via onze partners

RT156D4AB1 – Koelkast met vriezer boven

De Hisense RT156D4AB1 is de zwarte variant van de RT156D4AG1. Net zoals de grijze versie is deze koel-vriescombinatie mooi compact, zodat hij ideaal is voor kleinere keukens. Dankzij het kleine formaat kan je zelfs eenvoudig een magnetron of klein oventje bovenop de RT156 plaatsen.

koop via onze partners

RT156D4AG1 – Koelkast met vriezer boven

De Hisense RT156D4AG1 is een compacte koel-vriescombinatie die je gemakkelijk overal kunt plaatsen. Ideaal voor als je kleiner behuisd bent of als tweede koel-vrieskast. Uitgevoerd in een mooie zilver-grijze kleur. Gebruik je regelmatig een magnetron of kleine oventje? Dan plaats je die gewoon op de RT156. Zo bespaar je extra ruimte. Ondanks zijn kleine formaat heb je toch voldoende ruimte om al je producten vers te houden.

Liever een andere kleur? De RT156 is er ook een een stijlvolle zwarte uitvoering.

koop via onze partners