Onze koel-vriescombinaties zijn innovatieve producten om jouw leven aangenamer te maken. Wat dacht je van nooit meer je vriezer ontdooien, dankzij No-Frost. Of een ijs- en waterdispenser voor altijd gekoeld water, ijsblokjes en crushed ice. Wil je echt een blikvanger in je keuken? Kies dan één van onze royale Amerikaanse side-by-side koel-vriescombinaties. Maar ook aan de compacte keukens hebben we gedacht met slanke, stijlvolle modellen.

Toont alle 24 resultaten

Show sidebar

RB372N4AW1 Slanke koel-vriescombinatie

Deze koel-vriescombinatie met een totale inhoud van 292 liter en stijlvolle witte uitstraling past bij heel wat keukenstijlen. Heb je graag wat extra’s op voorraad in de vriezer? Geen probleem, dankzij de XXL vrieslade is er ruimte genoeg. Het ontdooien van het vriesgedeelte niet meer nodig. De RB372N4AW1 beschikt over No-Frost technologie wat ijsvorming tegengaat. Ook is dit model uitgerust met Fast Freeze en Multi Air Flow.

Meer fan van een koel-vriescombinatie met RVS look? Bekijk dan de RB372N4AC2.

479,00
KOOP NU

RB372N4AC2 Slanke koel-vriescombinatie

Deze koel-vriescombinatie met een totale inhoud van 292 liter en stijlvolle RVS is een lust voor het oog. Slank qua design, maar bijzonder ruim met onder andere de XXL lade in het vriesgedeelte. Zo heb je altijd ruimte voor extra voorraad. Het ontdooien van het vriesgedeelte niet meer nodig. De RB372N4AC2 beschikt over No-Frost technologie wat ijsvorming tegengaat. Ook is dit model uitgerust met Fast Freeze en Multi Air Flow.

Meer fan van een koel-vriescombinatie met RVS look? Bekijk dan de RB372N4AW1.

499,00
KOOP NU

RB390N4AC2 Slanke koel-vriescombinatie

Op zoek naar een stijlvolle, slanke koel-vriescombinatie? Dan is de RB390N4AC2 echt iets voor jou. Deze koel-vriescombinatie met een totale inhoud van 304 liter beschikt onder andere over de handige No-Frost technologie. Hierdoor is ontdooien verleden tijd gezien het ijsvorming tegengaat. Dankzij de toevoeging van Multi Air Flow wordt koude lucht gelijkmatiger verdeelt waardoor je producten langer vers blijven. Fast Freeze zorgt voor het ultrasnel invriezen van producten en in de XXL vrieslade kun je ze met gemak allemaal kwijt.

549,00
KOOP NU

RB400N4BC3 Koel-vriescombinatie

Deze zuinige koel- vriescombinatie combineert de nieuwste technologie met een elegant design. Extra handig is de 0° Cooling Plus lade. In deze lade is de temperatuur constant 0°, ideaal dus voor het langer vers houden van groente en fruit of vlees en vis. Je producten blijven hoe dan ook langer vers in de RB400N4BC3 met de toevoeging van Dual-Tech Cooling en Multi Air Flow. Dual-Tech Cooling zorgt voor een optimaal vochtigheidsniveau en gaat nare luchtjes tegen en Multi Air Flow zorgt voor een gelijkmatige koeling. Dankzij No-Frost hoef je de koel-vriescombinatie nooit meer te ontdooien. Fast Freeze zorgt voor het ultrasnel invriezen van producten en in de XXL vrieslade kun je ze met gemak allemaal kwijt.

Liever een zwarte uitvoering? Bekijk dan de RB400N4BF3.

699,00
KOOP NU

RB424N4CFC Koel-vriescombinatie

Deze extra zuinige koel- vriescombinatie combineert de nieuwste technologie met een elegant design. Heb je tijdelijk behoefte aan meer koelruimte, bijvoorbeeld wanneer je een feestje organiseert? Dan kan je het vriesgedeelte door middel van Convert Freeze omzetten naar een 0-gradenzone. De Metal-Tech Cooling achterwand in het koelgedeelte zorgt voor een gelijkmatige koeling en houdt kou beter vast. Hierdoor blijft de temperatuur constanter en bespaar je energie. De RB424N4CFC is onder andere ook voorzien van No-Frost, Multi Air Flow en Fast Freeze met een XXL vrieslade waar je met gemak al je producten kwijt kan.

Kies je liever voor dit model in RVS uitvoering? Bekijk dan de RB424N4CIC.

749,00
KOOP NU

RB424N4CIC Koel-vriescombinatie

Deze extra zuinige koel- vriescombinatie combineert de nieuwste technologie met een elegant design. Heb je tijdelijk behoefte aan meer koelruimte, bijvoorbeeld wanneer je een feestje organiseert? Dan kan je het vriesgedeelte door middel van Convert Freeze omzetten naar een 0-gradenzone. De Metal-Tech Cooling achterwand in het koelgedeelte zorgt voor een gelijkmatige koeling en houdt kou beter vast. Hierdoor blijft de temperatuur constanter en bespaar je energie. De RB424N4CIC is onder andere ook voorzien van No-Frost, Multi Air Flow en Fast Freeze met een XXL vrieslade waar je met gemak al je producten kwijt kan.

Kies je liever voor dit model in zwarte uitvoering? Bekijk dan de RB424N4CFC.

699,00
KOOP NU

RB470N4CIC Koel-vriescombinatie

Deze extra zuinige koel- vriescombinatie combineert de nieuwste technologie met een elegant design en is de grotere variant van de RB470N4CIC. Met een totale inhoud van 361 liter en de extra handige Convert Freeze functie wanneer je nog meer koelruimte nodig hebt. Hiermee zet je het vriesgedeelte om naar een 0-gradenzone, zo is er altijd genoeg ruimte voor al je boodschappen. De Metal-Tech Cooling achterwand in het koelgedeelte zorgt voor een gelijkmatige koeling en houdt kou beter vast. Hierdoor blijft de temperatuur constanter en bespaar je energie. De RB470N4CIC is onder andere ook voorzien van No-Frost, Multi Air Flow en Fast Freeze met een XXL vrieslade waar je met gemak al je producten kwijt kan.

799,00
KOOP NU

RB400N4BF3 Koel-vriescombinatie

Deze zuinige koel- vriescombinatie combineert de nieuwste technologie met een elegant design. Extra handig is de 0° Cooling Plus lade. In deze lade is de temperatuur constant 0°, ideaal dus voor het langer vers houden van groente en fruit of vlees en vis. Je producten blijven hoe dan ook langer vers in de RB400N4BC3 met de toevoeging van Dual-Tech Cooling en Multi Air Flow. Dual-Tech Cooling zorgt voor een optimaal vochtigheidsniveau en gaat nare luchtjes tegen en Multi Air Flow zorgt voor een gelijkmatige koeling. Dankzij No-Frost hoef je de koel-vriescombinatie nooit meer te ontdooien. Fast Freeze zorgt voor het ultrasnel invriezen van producten en in de XXL vrieslade kun je ze met gemak allemaal kwijt.

Liever een RVS uitvoering? Bekijk dan de RB400N4BC3

749,00
KOOP NU

RB438N4BC3 Koel-vriescombinatie

De RB438N4BC3 is een zuinige uitvoering voorzien van de nieuwste technologie. Met onder andere de 0° Cooling Plus lade waarin de temperatuur constant 0° graden is, ideaal voor het langer vers houden van groente en fruit of vlees en vis. Deze koel-vriescombinatie beschikt ook over de Dual-Tech Cooling technologie wat een optimaal vochtigheidsniveau waarborgt en nare luchtjes tegengaat en Multi Air Flow wat zorgt voor een gelijkmatige koeling. Extra handig is de dubbele digitale thermostaat waardoor het koel- en vriesgedeelte afzonderlijk van elkaar in te stellen zijn.

749,00
KOOP NU

RS677N4AIF Side-by-side koel-vriescombinatie

De RS677N4AIF side-by-side koel-vriescombinatie geeft je extra veel ruimte voor al je koel- en vriesproducten. Deze Amerikaan is onder andere voorzien van Multi Air Flow wat zorgt voor een gelijkmatige koeling waardoor je producten langer vers blijven. De No-Frost technologie zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Met Fast Freeze worden je producten ultrasnel ingevroren doordat de temperatuur in het vriesvak in een mum van tijd daalt tot -24°. Verder is de koel-vriescombinatie is mooi afgewerkt en gemaakt van hoogwaardige materialen.

829,00
KOOP NU

RS677N4BID Side-by-side koel-vriescombinatie

Deze zuinige side-by-side Amerikaanse koelkast geeft je extra veel ruimte voor al jouw koel- en vriesproducten. Ook is deze Amerikaan uitgerust met Multi Air Flow wat zorgt voor een gelijkmatige koeling zodat jouw producten langer vers blijven. De No-Frost technologie zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Met Fast Freeze worden je producten ultrasnel ingevroren doordat de temperatuur in het vriesvak in een mum van tijd daalt tot -24°. Verder is deze Amerikaanse koelkast mooi afgewerkt en gemaakt van hoogwaardige materialen.

999,00
KOOP NU

RS650N4AC1 Side-by-side koel-vriescombinatie

De RS650N4AC1 side-by-side koel-vriescombinatie heeft een ijs- en waterdispenser met 4,5 liter reservoir. Hierdoor kun je de koel-vriescombinatie op iedere gewenste plek neerzetten en ben je niet langer afhankelijk van een wateraansluiting. De RS650N4AC1 is afgewerkt met een RVS look en het handige LED display op de deur voorziet je van het nodige gebruiksgemak. De koel-vriescombinatie hoeft niet te worden ontdooid dankzij de No-Frost technologie en het Multi Air Flow systeem zorgt voor een gelijkmatige koeling zodat dat je producten langer vers blijven.

1.049,00
KOOP NU

RS694N4IIF Side-by-side koel-vriescombinatie

Deze side-by-side koel-vriescombinatie met RVS look afwerking is uitgerust met de No-Frost technologie, hierdoor hoef je de Amerikaan nooit meer te ontdooien. Ook is de RS694N4IFF voorzien van een ijs- en waterdispenser die aangesloten wordt op een waterleiding. Zo heb je altijd koud water, ijsblokjes en crushed ice binnen handbereik. Multi Air Flow zorgt voor een gelijkmatige koeling en met Fast Freeze worden producten ultrasnel ingevroren op -24°.

Meer fan van een zwarte uitvoering met ijs- en waterdispenser met 4,5 liter reservoir? Bekijk dan de RS694N4TFE.

1.199,00
KOOP NU

RS694N4TFE Side-by-side koel-vriescombinatie

Deze zwart afgewerkte side-by-side koel-vriescombinatie is onder andere voorzien van No-Frost waardoor ontdooien niet meer nodig is. Verder is de RS694N4TFE voorzien van een ijs- en waterdispenser die gebruik maakt van een 4,5 liter reservoir. Hierdoor zit je niet vast aan een wateraansluiting en kan je de koel-vriescombinatie overal plaatsen. Zo heb je altijd koud water, ijsblokjes en crushed ice binnen handbereik. Multi Air Flow zorgt voor een gelijkmatige koeling en met Fast Freeze worden producten ultrasnel ingevroren op -24°.

Meer fan van een RVS uitvoering met ijs- en waterdispenser aangesloten op een waterleiding? Bekijk dan de RS694N4IIF.

1.299,00
KOOP NU

RF540N4SBI2 French door koel-vriescombinatie

Met deze bijzondere French door koel-vriescombinatie ben je van alle gemakken voorzien. Met zijn totale inhoud van 480 liter biedt de RF540N4BI2 heel veel ruimte voor een aantrekkelijke prijs. Dit model is onder andere voorzien van My Fresh Choice, een functie waarmee je de ruimte tussen het koel- en vriesgedeelte naar wens in kunt stellen tussen +5 en -18 graden. Ideaal wanneer je extra koel- of juist vriesruimte nodig hebt. De Metal-Tech Cooling achterwand in het koelgedeelte zorgt voor een gelijkmatige koeling en houdt kou beter vast. Hierdoor blijft de temperatuur constanter en bespaar je energie. De handige grote vriezer is verdeeld in twee schuiflades, waardoor je gemakkelijk bij je producten kunt. No-Frost, Multi Air Flow, Fast Freeze en Dual-Tech cooling maken dit model helemaal compleet.

1.199,00
KOOP NU

RQ563N4SI2 Cross door koel-vriescombinatie

De RQ563N4SI2 Cross door koel-vriescombinatie is bijzonder veelzijdig en van alle gemakken voorzien. Dit model is onder andere voorzien van My Fresh Choice, een functie waarmee je het rechter vriesgedeelte naar wens in kunt stellen tussen +5 en -18 graden. Ideaal wanneer je extra koel- of juist vriesruimte nodig hebt. De Metal-Tech Cooling achterwand in het koelgedeelte én Multi Air Flow zorgen voor een gelijkmatige koeling en de achterwand houdt kou beter vast. Hierdoor blijft de temperatuur constanter en bespaar je energie. Door Triple-Tech Temp kan je de twee vriesgedeeltes apart van elkaar instellen, handig wanneer je producten verschillende diepvriestemperaturen behoeven. Dankzij Dual-Tech Cooling wordt een optimaal vochtigheidsniveau gewaarborgd en blijven groente en fruit langer vers.Flessen kun je gemakkelijk kwijt in de twee deurpanelen en met de verdere toevoeging van No-Frost en Fast Freeze ontbreekt het nergens meer aan.

1.099,00
KOOP NU

RQ758N4SAI1 Cross door Koel-vriescombinatie

De RQ758N4SAI1 is bijzonder veelzijdig en voorzien van alle gemakken. Dankzij de 4 deurpanelen met geïntegreerde greep maak je optimaal gebruik van de ruimte in je koel- en vriesvak. Extra handig is dat je de temperatuur van de vrieszones apart kunt regelen. Zo kun je producten die je regelmatig gebruikt, zoals brood, op een lagere temperatuur invriezen dan vlees dat je misschien wel een paar maanden in je vriezer wilt bewaren. Flessen kun je gemakkelijk kwijt in de twee deurpanelen, terwijl de ruime crisper lades in de koelkast je fruit en groente langer vers houden.

1.499,00
KOOP NU

RQ760N4AFF Cross Door koel-vriescombinatie

Met zijn Black Steel Look is de RQ760N4AFF Cross door koel-vriescombinatie een blikvanger in elke keuken. Dankzij de ijs- en waterdispenser die je niet op de waterleiding hoeft aan te sluiten, kun je de koel-vriescombinatie op elke gewenste plek in de keuken plaatsen. Dit model is onder andere ook voorzien van My Fresh Choice, een functie waarmee je het rechter vriesgedeelte naar wens in kunt stellen tussen +5 en -18 graden. Ideaal wanneer je extra koel- of juist vriesruimte nodig hebt. De Metal-Tech Cooling achterwand in het koelgedeelte én Multi Air Flow zorgen voor een gelijkmatige koeling en de achterwand houdt kou beter vast. Hierdoor blijft de temperatuur constanter en bespaar je energie. Door Triple-Tech Temp kan je de twee vriesgedeeltes apart van elkaar instellen, handig wanneer je producten verschillende diepvriestemperaturen behoeven. Dankzij Dual-Tech Cooling wordt een optimaal vochtigheidsniveau gewaarborgd en blijven groente en fruit langer vers.Flessen kun je gemakkelijk kwijt in de twee deurpanelen en met de verdere toevoeging van No-Frost en Fast Freeze ontbreekt het nergens meer aan.  

1.999,00
KOOP NU

FV306N4CW2 Vrieskast

De FV306N4CW2 vriezer heeft dankzij zijn inhoud van 254 liter en XXL vrieslades ruimte genoeg om extra boodschappen in te slaan tijdens een hete zomer of groot feest. Dit model is voorzien van een IceTwister, hiermee heb je zonder gedoe ijsblokjes binnen handbereik. Ontdooien is ook niet meer nodig door de No-Frost technologie en samen met Fast Freeze waardoor je producten binnen een mum van tijd ingevroren zijn, is deze vriezer super functioneel.

679,00
KOOP NU

FV354N4BIE Vrieskast

De FV354N4BIE is een stijlvolle vriezer met een RVS-look en voorzien van de nieuwste innovaties. Dankzij de Metal-Tech Cooling achterwand wordt koude lucht beter vastgehouden en is er een gelijkmatigere koeling in de hele vriezer. Met zijn inhoud van 274 liter en XXL vrieslades is er genoeg ruimte om extra boodschappen in te slaan tijdens een hete zomer of groot feest. De FV354N4BIE is voorzien van een handig LED-display aan de buitenkant van de vriezer, waarmee je eenvoudig de temperatuur of het kinderslot kan regelen. Ontdooien is ook niet meer nodig door de No-Frost technologie. Dankzij deze functies en Fast Freeze, waarmee producten in een mum van tijd worden ingevroren, is deze vriezer super functioneel.

799,00
KOOP NU

RT156D4ABF Koelkast met vriezer boven

De RT156D4ABF is een zwarte Top Mount koel-vriescombinatie. Dit model is mooi compact, zodat hij ideaal is voor kleinere keukens. Dankzij het kleine formaat kan je er zelfs eenvoudig een magnetron of klein oventje bovenop plaatsen.

Dit model liever in zilvere uitvoering? Bekijk dan de RT156D4AGF.

299,00
KOOP NU

RT156D4AGF Koelkast met vriezer boven

De RT156D4AGF is een zilvere Top Mount koel-vriescombinatie. Dit model is mooi compact, zodat hij ideaal is voor kleinere keukens. Dankzij het kleine formaat kan je er zelfs eenvoudig een magnetron of klein oventje bovenop plaatsen.

Dit model liever in zwarte uitvoering? Bekijk dan de RT156D4ABF.

RT267D4ABF Koelkast met vriezer boven

De Hisense RT267D4ABF is een compacte Top Mount koel-vriescombinatie uitgevoerd in zwart en gemakkelijk overal te plaatsen. Ideaal voor als je kleinere keuken hebt of als tweede koel-vriescombinatie. Gebruik je regelmatig een magnetron of klein oventje? Dan plaats je die gewoon bovenop de RT267D4ABF, zo bespaar je extra ruimte. Ondanks zijn kleine formaat heb je toch voldoende ruimte om al je producten vers te houden.

Liever een andere kleur? Bekijk dan de RT267D4ADF in de kleur zilver.

RT267D4ADF Koelkast met vriezer boven

De Hisense RT267D4ADF is een compacte Top Mount koel-vriescombinatie uitgevoerd in zilver en gemakkelijk overal te plaatsen. Ideaal voor als je een kleinere keuken hebt of als tweede koel-vriescombinatie. Gebruik je regelmatig een magnetron of klein oventje? Dan plaats je die gewoon bovenop de RT267D4ADF, zo bespaar je extra ruimte. Ondanks zijn kleine formaat heb je toch voldoende ruimte om al je producten vers te houden.

Liever een andere kleur? Bekijk dan de RT267D4ABF in de kleur zwart.

329,00
KOOP NU