KEUZEHULP Welke tv past bij jou?

Voor iedereen een geschikte Hisense tv

LED, OLED, ULED, Ultra HD… Al die technologieën maken het kiezen van een tv niet makkelijk. Toch kun je jouw behoeften vrij eenvoudig aan een passende tv koppelen. We helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

Goed om te weten is dat al onze modellen smart-tv’s zijn en 4K beeldkwaliteit bieden. 4K geeft 4 keer zoveel pixels als een Full HD televisie. We spreken dan ook van Ultra HD. Meer scherpte en meer details, vergeleken met standaard Full HD televisies.

Zoals gezegd: alle tv’s van Hisense bieden 4K. Binnen 4K zijn er absoluut nog verschillen in beeldkwaliteit en die ontstaan door de toegepaste technologie. Ons aanbod delen we in op basis van de volgende technologieën: UHD, ULED, OLED en Laser TV.

Hisense H55U7B ULED tv

UHD

We beginnen met onze UHD-modellen. Ook wel Ultra-HD genoemd. Deze tv’s leggen direct de lat hoog en voldoen zeker aan de wensen van de kritische kijker. Dus als jij het groeiend aanbod 4K films en series op Netflix optimaal wilt beleven, dan zit je goed met een UHD tv van Hisense. En dan krijg je hoogwaardige technologie voor een lagere prijs dan je gewend bent van UHD tv’s.

Bekijk onze UHD-modellen

ULED

ULED is een term die je alleen bij Hisense zult horen. Andere merken spreken van SUHD, QLED of QD. Waarom zeggen wij dan ULED? Omdat het toch weer meer biedt dan bijvoorbeeld LED. Dat wil vooral zeggen: intensere en rijkere zwartwaarden, waardoor zelfs details in schaduwen zichtbaar worden. En dat komt door de gepatenteerde ULED®-technologie die erachter zit. Wil je nóg meer diepte, kleurenspektakel, helderheid en sterkere contrasten dan UHD biedt? Dan ga je voor ULED.

Bekijk onze ULED-modellen.

Quantum Dot ULED

De overtreffende trap van ULED zijn onze Quantum Dot tv’s. De Quantum Dot Colour technologie brengt je nog dichter bij de realiteit met meer dan 1 miljard kleuren en de uitzonderlijke scherpte van 4K Ultra HD. Meer dan 100 individuele dimming zones zorgen voor de scherpste details, zelfs in de meest donkere beelden.

Haal de echte cinematische ervaring in huis dankzij HDR10+ en Dolby Vision™ ondersteuning, aangevuld met het indrukwekkende geluid van Dolby Atmos®.

Bekijk onze Quantum Dot ULED modellen.

OLED

En dan is daar OLED. Voor de sportfanaat die vreugde en verdriet dwars door zijn beeldscherm wil voelen. Voor de filmfreak die zich met al zijn zintuigen wil laten meeslepen. Voor de gamer die visueel spektakel zoekt dat past bij zijn skills. OLED biedt het diepste zwart, waardoor het contrast met andere kleuren het sterkst wordt.  Ook als het gaat om OLED biedt Hisense wederom de sublieme technologie voor minder geld.

Bekijk ons OLED-model.

Laser TV

Eigenlijk een vreemde eend in de bijt als je het vergelijkt met de technieken hierboven. Tegelijkertijd is laser tv juist een hele pure, vertrouwde techniek. Namelijk een projectietechniek. Die techniek was tot voor kort nauwelijks bereikbaar voor thuis. Hisense doorbreekt dat en brengt de scherpte, het geluid, de sfeer en het betoverende van de bioscoop naar jouw huis. Als dát is wat jij zoekt, dan ga je voor de kracht van onze laser. Voor de ontwikkeling van die laser werkten onze ingenieurs samen met de filmindustrie. En dat zie, hoor en voel je.

Bekijk de Hisense Laser TV.