EURO2020: Met Hisense zie je meer!

Hisense is trotse sponsor van het EURO2020 EK voetbal! Wij zijn onder andere te zien op de boarding langs de lijn en bij alle officiële momenten tijdens het EK. Ook in de winkels van onze partners kun je deze zomer absoluut niet om ons heen.

Trots zijn wij ook om aan te kondigen dat Rafael van der Vaart – oud international en NOS commentator – dé ambassadeur van Hisense in Nederland is. Met 109 gespeelde wedstrijden voor het Nederlands elftal kan Rafael gerekend worden tot één van de grootste Nederlandse spelers van de laatste decennia. En toch zo lekker normaal gebleven. Wat ons betreft de perfecte match!

De beste voetbal TV

Hisense heeft voor jou dé voetbal televisie! De 55U8QF Quantum Dot tv. Deze 4K Ultra HD televisie met geïntegreerde JBL soundbar, 120Hz smooth motion en Quantum Dot Colour heeft alles in huis om jou dit magische sportevenement optimaal te laten beleven. Wacht niet langer en bestel hem snel bij één van onze partners. Want… Met Hisense zie je meer!

Hisense Laser TV

Door het projectiescherm van 100”, met een diagonaal van maar liefst 2,54 meter en Dolby Atmos audio bekijk je de wedstrijden tijdens het EK voetbal met de Hisense Laser TV alsof je er zelf bij bent! De laserprojectie geeft meer kleur en helderheid en omdat de projector op slechts 30 cm afstand van het scherm staat, kan de Laser TV in iedere woonkamer worden gebruikt.

Maak van jouw woonkamer een heus voetbalstadion met de Hisense Laser TV!

Bekijk onze actieproducten

Onze online partners

Zoek jouw dichtstbijzijnde winkel