Hisense RS670
Amerikaanse koel-vriescombinatie met veel ruimte

5 sterren
33%
4 sterren
67%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%

De RS670 koel-vriescombinatie geeft je extra veel ruimte voor al je koel- en vriesproducten. Ook deze Amerikaan is voorzien van Multi Air Flow waardoor je voedsel langer vers blijft. De Nofrost technologie zorgt ervoor dat je het koel- en vriesvak nooit meer hoeft te ontdooien. De RS670 is mooi afgewerkt en gemaakt van hoogwaardige materialen.

  • No Frost, nooit meer ontdooien
  • Multi Air Flow
  • Fast cool/Fast freeze
  • Extern controle scherm
  • Extra diepe vrieslades
Netto volume totaal516 liter
Netto inhoud koelkast339 liter
Netto inhoud vriezer177 liter
Energie klasseA+
Breedte x diepte x hoogte (cm)91 x 64,3 x 178,6
KleurInox Looking
Hisense 5 jaar garantie logo

Registreer je Hisense koel-vriescombinatie en ontvang 5 jaar garantie.

Jij trakteert de kids.
Wij zorgen voor voldoende vriesruimte voor het ijs!

No Frost van Hisense

No frost, nooit meer ontdooien

Je herkent het vast; ijsvorming aan de boven- of zijkant van je vriezer of vriesvak. De enige oplossing is om je vriezer te ontdooien of het ijs weg te steken. Met een Hisense koel-vries combinatie is dit verleden tijd dankzij No Frost. Deze technologie zorgt voor een betere luchtcirculatie waardoor de temperatuur in het hele vriesgedeelte gelijk is. Daarnaast wordt vocht afgevoerd uit de vriesruimte. Resultaat; geen ijsvorming. Dat bespaart niet alleen energie, maar vooral ook tijd.

Hisense Multi Air Flow

Multi Air Flow

Voedsel in je koelkast blijft langer vers dankzij Multi Air Flow. Meerdere luchtventilatoren zorgen ervoor dat de koude lucht gelijkmatig wordt verdeeld over de koel- en diepvriesruimte via de kleine luchtopeningen op elke plank. Hierdoor is de temperatuur in je koelkast overal gelijk en herstelt deze sneller als de deur open is geweest.

Fast Freeze van Hisense

Fast Freeze / Fast Cooling

Fast Freeze zorgt voor het ultra snel invriezen van voedsel. Door de dubbele luchttoevoer in de vrieskist daalt de temperatuur in een mum van tijd tot -25°. Je bespaart daarmee niet alleen energie, je behoudt ook de smaak van de producten.

Met Fast Cooling breng je de temperatuur van je koelkast snel omlaag. Als je boodschappen hebt gedaan en deze in de koelkast legt zijn ze nog op kamertemperatuur. Fast cooling zorgt ervoor dat je producten snel gekoeld worden en daardoor langer vers blijven.

Extern display Hisense RS670

Extern digitaal bedieningsdisplay

Met het handige digitale display op de voorzijde kun je heel eenvoudig de temperatuur in je koelkast of vriezer in de gaten houden en aanpassen zonder dat je de deur open hoeft te maken. Je bedient hiermee ook de functies Fast Freeze en Fast Cooling.

diepe vrieslades Hisense RS670

Extra diepe vrieslades

De extra diepe vrieslades bieden heel veel ruimte voor al je vriesproducten. Zo heb je altijd iets in huis als er onverwacht gasten komen.

Er is nog meer…

Hisense RS670 koel-vriescombinatie crisperlades

Crisperlades

Fruit en groente blijft langer vers in de speciale crisperlades dankzij een optimale vochtregulering.

Hisense RS670 koel-vriescombinatie

Oog voor detail

Hisense heeft oog voor detail. Een koelkast neemt immers een prominente plaats in je keuken in. Dat moet hij er ook elegant uitzien. Daarnaast werkt Hisense met hoogwaardige materialen. Zo bestaan de deurpanelen van de RS670 uit verschillende lagen met een aluminium look bovenlaag. Je voelt de kwaliteit als je de deur opent.

Hisense RS670 koel-vriescombinatie flessenrek

Handig wijn- en flessenrek

Met het handige wijn- en frisdrankenrek bespaar je ruimte in je koelkastdeur en voorkom je dat flessen gaan rollen op het schap.

Als je nog meer wil weten:

Technische specificaties

Is dit niet de koel-vriescombinatie die je zoekt?

Geen probleem, we hebben er nog meer!

Wat vinden andere gebruikers van dit product?