UEFA EK voor vrouwen 2017

Hisense sponsort UEFA EK voetbal voor vrouwen.

Op 16 juli 2017 barst het EK voetbal voor vrouwen los in ons eigen land. Het is de eerste keer dat Nederland gastheer is van dit evenement. De finale is op 6 augustus.

Sterk deelnemersveld
Nederland gaat het opnemen tegen een sterk deelnemersveld. Zestien teams gaan de strijd aan voor de titel. Naast titelhouder Duitsland zijn ook Frankrijk, Engeland, Noorwegen, Zweden, IJsland, Schotland, Denemarken, Italië, Oostenrijk, Spanje, België, Rusland, Zwitserland, Portugal en natuurlijk Nederland van de partij.

Poule-indeling

Poule APoule BPoule CPoule D
NederlandDuitslandFrankrijkEngeland
NoorwegenZwedenIJslandSchotland
DenemarkenItaliëOostenrijkSpanje
BelgiëRuslandZwitserlandPortugal

Speelsteden
De wedstrijden worden gespeeld in  Breda, Tilburg, Rotterdam, Utrecht, Doetinchem, Deventer en Enschede. De openingswedstrijd is op 16 juli. Nederland speelt dan om 18.00 uur in Utrecht haar eerste wedstrijd tegen Noorwegen.

De Nederlandse selectie
De Nederlandse selectie staat sinds januari 2017 onder leiding van Bondscoach Sarina Wiegman. Onder haar leiding gaan de Oranje Leeuwinnen proberen hun topresultaat van 2009 waarin ze de halve finale behaalden te evenaren of zelfs te verbeteren.

Sponser
Als sponser van het UEFA EK voor vrouwen wenst Hisense alle teams heel veel succes en alle fans heel veel voetbalplezier. Natuurlijk juicht Hisense Nederland het meest voor onze Oarnje leeuwinnen, maar dat mag vinden we.

 

HisenseBlog Hisense